jtjbesseling

Schrijvaar, Tekenaar, Cultureel Inspirataar, Kunstenaar.

Welkom

Ach, wat fijn dat jij hier komt. Mooi mens, die zich niet laat afleiden door het massale. Jij uniek persoon die zoekt naar de verrassing. Dit vindt ik nou leuk zeg, zoveel mensen komen hier niet namelijk. Maar jij, jij hebt het gevonden. Gefeliciteerd. Als je goed oplet en zoekt, niet alleen op deze website maar ook op mijn youtube kanaal Shugadonja TV, op mijn instagram of facebook dan zul je schatten ontdekken. Verhalen, gedichten, films, muziek en niet alleen maar spul van mijn hand. Want naar dat ik zelf mooie dingen produceer deel ik graag ook de mooie dingen die ik op mijn zoektocht naar het ongewone, met jou.

Kortom, ik zou ze zeggen; klik rond en geniet! Deze website is een zooitje ik weet het (als je wilt helpen mag je me altijd een bericht sturen overigens) maar als het goed is wordt het beter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.